SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeKanaal reinigenLuchtkanalen reinigen
De Luchtkanaal reiniger
Schone lucht

Luchtkanalen reinigen

Het onderhouden en reinigen van luchtkanalen is essentieel voor een gezonder leef-/werkklimaat, voor betere prestaties en een gezondere conditie van uw luchtkanalen en luchtkanaalsysteem.

Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid wordt de Luchtkanaal Reiniger gezien als dé meedenkende specialist op dit gebied.

Wij beschikken over een groot en divers arsenaal aan reinigingsapparatuur; roterende borstels aan meterslange, flexibele assen werken zich moeiteloos door alle luchtkanalen en vetkanalen. Uw gereinigde luchtsysteem ventileert na onze behandeling weer optimaal.


Luchtkanalen reiniging werkwijze

Onze minicamera’s verkennen de route in uw luchtkanaal installatie, en stuurt de Luchtkanaal Reiniger borstels door de hoofd- en zijkanalen. De infrarood camera op de borstel wijst de weg en toont de extra vuile plekken.

Terwijl via de ene kant van het kanaal het vuil effectief wordt verwijderd, vangt een krachtige afzuiger aan de andere kant alles netjes op.

Wij beschikken over een groot en divers arsenaal aan reinigingsapparatuur; roterende borstels aan meterslange, flexibele assen werken zich moeiteloos door alle luchtkanalen en vetkanalen.

Uw gereinigde luchtkanalensysteem ventileert na onze behandeling weer optimaal.

Zorgeloos onderhoud luchtkanalen

De Luchtkanaal Reiniger is het juiste adres voor inspectie, onderhoud en reinigen van uw luchtkanalen. Tevens verzorgen wij de ventilatie-, wtw-units en het vervangen van filters. Ook op handige contractbasis.

Wilt u ook meer halen uit uw luchtkanalensysteem? De Luchtkanaal Reiniger komt graag bij u langs voor advies voor uw installatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via 0226 - 410 362 of vul onderstaand contactformulier in.

Ervaring in reinigen van grote schepen

Onderstaand twee grote projecten waarvan Luchtkanaalreiniger het reinigen van de ventilatie systemen en luchtkanalen heeft aangepakt. Dit geval ging het om twee schepen van de firma's Seatrans en Van Oord (Jan Steen).

Voorbeeld van rapport en certificaat

Na de reiniging van uw vetkanalen krijgt u van ons een uitgebreid reinigingsrapport en certificaat ter bevestiging.

Prijslijst reinigen woningen

Reinigen MV systeem per appartement
€ 175,- incl. btw

Reinigen MV systeem voor een woonhuis
€ 195,- incl. btw

Reinigen MV systeem voor een appartementen complex
prijs op aanvraag

Reinigen WTW systeem per appartement
€ 279,- incl. btw

Reinigen WTW systeem voor een woonhuis
€ 299,- incl. btw

Reinigen WTW systeem voor een appartementen complex
prijs op aanvraag

Reinigen hete lucht verwarming systeem voor een woonhuis
prijs op aanvraag

Complex is minimaal 6 appartementen, boven de 25 appartementen is het beter om de werkzamaheden te bekijken en offerte opmaat uit te brengen.

Schone lucht

Toepassingen