SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeKanaal reinigenLuchtkanaalreiniging scheepvaart
De Luchtkanaal reiniger
Schone lucht

Luchtkanaalreiniging scheepvaart

Frisse en schone lucht voor schepen Gezondheidsklachten door onvoldoende luchtkwaliteit in en rondom de leef- werkaccomodatie van schepen komt steeds vaker voor. Met alle gevolgen van dien.

Goede luchtkanaalreiniging is daarom een must voor alles wat onder scheepsvaart valt. Reinig en desinfecteer uw ventilatie- & luchtkanalen tijdig om weer fris het water op te gaan; Schakel de Luchtkanaal Reiniger in.

Luchtkanaalreiniging voor ieder schip

Een ventilatiesysteem zit op ieder schip. Echter, binnen enkele jaren vervuilen de luchtkanalen  al snel en verminderd dit de prestaties. Alleen filters vervangen is niet voldoende om fijnstof, schimmels en bacteriën uit de kanalen te vermijden!

Een vervuild luchtkanalensysteem kan o.a. de volgende klachten veroorzaken:
• Droge en branderige ogen
• Allergische reacties en slijmvliesirritatie
• Hoofdpijn
• Vermoeidheid en concentratieproblemen

Links afbeelding niet gereinigd, rechts een afbeelding wel gereinigd.          

voor

   

Na

Ervaring in reinigen van grote schepen

Onderstaand twee grote projecten waarvan Luchtkanaalreiniger het reinigen van de ventilatie systemen en luchtkanalen heeft aangepakt. Dit geval ging het om twee schepen van de firma's Seatrans en Van Oord (Jan Steen).

Luchtkanaalreinigers de Boot in!

Bepaalde klachten kunnen leiden tot blijvende schade aan de gezondheid. Behalve persoonlijk leed betekent dit ook hoger ziekteverzuim en dus bedrijfsschade. Luchtkanalen dienen daarom regelmatig en grondig geïnspecteerd en gereinigd te worden.

De Luchtkanaalreinigers hebben veel ervaring in luchtkanaalreiniging in en rondom schepen. Bekijk onderstaande video en ontdek wat er allemaal bij komt kijken;

Perfect resultaat voor een gezond werkklimaat?

De Luchtkanaal Reiniger zorgt voor perfect resultaat in schoolgebouwen, kantoorpanden, ziekenhuizen, wooncomplexen, musea, zwembaden et cetera.
Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking bij u op locatie.

Links over gezond werkklimaat

Meer informatie over ventilatie en gezondheid vindt u op:
Rijksoverheid
Milieu Centraal
RIVM
Arbo
Luchtonderzoek.nl