SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeKanaal reinigenReinigen luchtkanalen voor installatiebedrijven
De Luchtkanaal reiniger
Schone lucht

Reinigen luchtkanalen voor installatiebedrijven

Een zorg minder, een kwaliteit rijker Als installatiebureau levert en installeert u degelijke of misschien zelfs innovatieve luchtbehandelingssystemen. Onderhoud van deze luchtkanalen houdt uw klanten tevreden.

Zodra enkele jaren na oplevering de eerste klacht over de luchtkwaliteit binnenkomt, weet u dat het niet aan het ventilatiesysteem ligt maar aan het onderhoud. Uw klant rekent u er echter wel op af.
Alleen filters vervangen helpt niet als de luchtkanalen vol stof en ander vuil zitten. Bent u nu genoodzaakt een specialist in luchtkanaalreiniging aan te nemen? Nee dat is niet noodzakelijk,  de Luchtkanaal Reiniger neemt u dit werk graag en professioneel uit handen.

Reinigingsdiensten luchtkanalen op maat

U kunt de Luchtkanaal Reiniger inschakelen voor elk luchtbehandelingssysteem in elk soort gebouw. Wij staan voor u klaar in noodgevallen maar kunnen ook camera-inspecties en luchtkanaalreiniging uitvoeren op periodieke basis. Zo hebt u nergens omkijken naar; Uw klant blijft tevreden met zijn product en uw vakkundige nazorg!