SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeOver onsWerkwijze
De Luchtkanaal reiniger

Reinigen lucht- & ventilatiekanalen;

Snel, schoon, vakkundig en flexibel door Luchtkanaal Reiniger

Ontdek het zelf

De Luchtkanaal Reiniger houdt niet van half werk en neemt de tijd voor u. Van eerste kennismaking tot het opvegen van de laatste restjes stof.

Nadat we uw klachten en wensen hebben besproken, lopen we uw gehele ventilatiesysteem na. Als we samen de ideale routing hebben vastgesteld, volgt de inwendige inspectie met de minicamera. En van ontoegankelijke delen van het bestaande ventilatiesysteem maken we een apart inspectieluik.

Kanalenreiniging Planning
De kanaalreiniging wordt in overleg met u gepland. Aangezien de werkzaamheden geen viezigheid veroorzaken, kan het tijdens kantoor- of bedrijfsuren plaatsvinden. Maar als onze aanwezigheid leidt tot overlast voor uw werknemers of productieproces, kiezen we natuurlijk een ander moment wanneer het u uitkomt.

Kanalenreiniging Voorbereiding
We reinigen uw kanalensysteem deel voor deel. Het stuk dat aan de beurt is, wordt afgesloten van het geheel en alle roosters worden gedicht. Regelkleppen worden vervolgens gemarkeerd zodat deze weer in de juiste stand kunnen worden teruggezet. KanaalreinigingVia de ene kant bestuurt De Luchtkanaal Reiniger de borstel door het kanaal, aan de ander kant slokt een mobiele afzuigunit het losgeslagen vuil op. Zo kan ieder ventilatie-, vet-, luchtkanalensysteem worden schoongemaakt.

Luchtkanaal Oplevering
Het luchtkanaal wordt weer in stelling gebracht, plafonddelen worden teruggeplaatst en eventuele werksporen zorgvuldig uitgewist.

Extra diensten
De Luchtkanaal Reiniger kan bijvoorbeeld ook filters vervangen, de staat van uw unit controleren en technische reparaties uitvoeren. Wij hebben onderdelen van elk merk binnen 24 uur in huis. Informeer naar de mogelijkheden. Op zoek naar een betrouwbare en betrokken partner voor het reinigen van uw luchtkanalen en/of ventilatiesysteem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op:

Bedankt je bericht is goed ontvangen. We nemen z.s.m. contact met je op.
Oeps er is iets fout gegaan met het invullen van het formulier.