SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeKanaal reinigenKantoren en schoolgebouwen
De Luchtkanaal reiniger
Schone lucht

Luchtkanalen reinigen bedrijven, kantoren en schoolgebouwen

Bevorder werk- én leerprestaties Een goed binnenmilieu garandeert een werk- of leeromgeving waar mensen zich prettig voelen en dus aanzienlijk productiever zijn. Schone luchtkanalen voor bedrijven en scholen zorgt bovendien voor een lager ziekteverzuim van circa 1,5 tot 2,5 procent.

Schone luchtkanalen bedrijven & scholen

Geen enkel bedrijf, school of andere organisatie is gebaat bij medewerkers met vermoeidheidsverschijnselen en concentratieproblemen, laat staan met gezondheidsklachten. Terwijl dit wel het resultaat is als je de luchtkanalen niet goed schoonmaakt.
Zowel scholen, voor leerprestaties van leerlingen en medewerkers, als bedrijven zijn gebaat bij een zo goed mogelijke ventilatie; Zonder gezonde frisse lucht levert geen leerling of werknemer een maximale leerprestaties: Schakel de Luchtkanaal Reiniger in

Luchtkanalen bedrijven gereinigd door Luchtkanaal Reiniger

In het WEA Accountants kantoor in Middenmeer zijn wij dit jaar (2013) bezig geweest met het reinigen van het gehele kantoorpand.

Het luchtkanalen reinigen gebeurde tijdens de kantooruren. Enige geluidsoverlast is er altijd maar dit was helemaal niet storend voor het personeel die aan het werk was overdag.

Wea kantoor in Middenmeer.

De opdracht kregen wij omdat er erg veel fijnstof in de kanalen aanwezig was, wat natuurlijk slecht voor de gezondheid en werkprestaties is!

Luchtkanalen bedrijven | Rabobank

Rabobank Noord Holland Noord wordt ook voorzien van frisse lucht door de Luchtkanaal Reinigers.
Op onderstaande afbeelding is te zien hoe we een afzuigslang hebben geïnstalleerd die zorgt voor betere ventilatie en schonere luchtkanalen. Om vervolgens te starten met het reinigen van het systeem.

"Schone lucht is bovenal een kans; een factor voor succes"

Een gezond binnenklimaat is dus meer dan een maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven, scholen en kantoren. Het is bovenal een kans voor henzelf; een instrument dat bijdraagt aan succes.

Deze grote kans is eenvoudig te pakken: door De Luchtkanaal Reiniger periodiek uw luchtkanalen te laten reinigen.

Luchtkanalen bedrijven