SARS-CoV-2 (coronavirus) bestrijden met de REME-Cell®?Ontdek de mogelijkheden
HomeKanaal reinigenVentilatiesystemen reinigen Wooncomplexen
De Luchtkanaal reiniger
Schone lucht

Ventilatiesystemen reinigen Wooncomplexen

Een prettig klimaat voor optimaal woongenot Uw woning of woningcomplex is uitgerust met een prachtig mechanisch ventilatiesysteem. Na een paar jaar werkt deze echter nog maar voor 50 procent. Hoofdoorzaak: verontreinigde luchtkanalen.

Slecht geventileerde ruimten kunnen leiden tot uiteenlopende, vaak ‘onverklaarbare’ klachten over de gezondheid. Gelukkig kan De Luchtkanaal Reiniger deze nachtmerrie eenvoudig voorkomen, zowel voor particuliere huizenbezitters als voor woningcorporaties.

Ventilatiesysteem onderhoud

Regelmatig onderhoud van het ventilatiesysteem is de oplossing. Niet alleen filters vervangen en de unit checken, maar de hoofdoorzaak aanpakken: vervuilde kanalen laten inspecteren en reinigen.

Met goede ventilatie gaat u bovendien vocht te lijf, waardoor uw woning(en) niet onnodig waarde verliest. Tot slot minimaliseert u het geluidsniveau van uw installatie en verlengt u de levensduur ervan. Wilt u advies of wilt u het ventilatiesysteem testen? Schakel de Luchtkanaal Reiniger in.

Ventilatiesystemen bedrijven en wooncomplexen gereinigd

Onlangs hebben wij de Kaapstander gereinigd in Medemblik. Dit is een woontoren van in totaal zestig appartementen met elk appartement zijn eigen systeem (WTW). Met succes van frisse ventilatie hebben kunnen voorzien. Nu een kwestie van bijhouden!

Ook recentelijk hebben de Luchtkanaal Reinigers in opdracht van Dhr Bruin de kanalen van alle appartementen weer helemaal up to date gemaakt. Ook hier is het gehele ventilatiesysteem gereinigd. Rechts een foto van de Oudegracht in Alkmaar.

Vve Oudegracht te Alkmaar

"Een betere gezondheid én financieel voordeel!"

Kortom, regelmatig reinigen van luchtkanalen en bijhouden van ventilatiesystemen levert u aan alle kanten serieus rendement op.

Ontdek zelf wat een inspectie kan opleveren.